Verantwoord gamen in het onderwijs

Onze plannen voor de toekomst

Wat doen we binnenkort?

Assassin’s Creed – Tour

Binnenkort werken we graag een Assassin’s Creed Tour in Egypte en/of Griekenland uit. In deze tour leren de leerlingen historische plaatsen beter kennen door er zelf in rond te lopen en belangrijke aspecten zelf te ontdekken.

Aangezien deze software (voorlopig) enkel in het Engels beschikbaar is, zal dit project in het secundair onderwijs worden getest. Binnenkort lees je hier zeker meer over.

Verder aan de slag met Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure werd al opgenomen op onze website maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we volledig klaar zijn met deze indrukwekkende game!

Binnenkort lees je heel wat meer over de verdere toepassingen van Ring Fit Adventure in de klas. Rekenoefeningen, medailles verdienen… Het wordt snel uit de doeken gedaan!

Dr. Kawashima’s: Brain Training voor Nintendo Switch

Het klassieke spel is terug, ditmaal voor de Nintendo Switch. In Brain Training kunnen leerlingen de leeftijd van hun brein te weten komen door enkele uitdagende mini-spelletjes tot een goed eind te brengen. Daarnaast kunnen ze elkaar ook uitdagen in enkele leuke competitieve denkspelen.

Deze game sluit nauw aan bij het doel van Gamekunde en zal de komende weken uitvoerig worden getest binnen de klascontext, uiteraard lees je hier binnenkort heel wat meer over.

Freelo Thema / Draait trots op WordPress / Grafisch werk door Bluefury